SSL Certificates
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ SSL ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

.::: Ασφάλεια για τους επισκέπτες σας, βελτίωση στην κατάταξη του site στην Google :::.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ  OV & EV SSL

.::: Ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκευπτών σας & αυξάνει τις πωλήσεις σας :::.

Έλεγχος νομιμότητας

Με πιστοποιητικά OV SSL, η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) επαληθεύει την ιδιοκτησία του domain και διεξάγει επαρκή έρευνα για να επιβεβαιώσει τη νομιμότητα μιας εταιρείας.

Εμφάνιση του ονόματος οργανισμού

Τα πιστοποιητικά OV μοιάζουν με τα πιστοποιητικά DV, αλλά όταν ελέγχεται ένα πιστοποιητικό OV, εμφανίζεται το όνομα του οργανισμού. Αυτό δεν συμβαίνει με τα πιστοποιητικά DV.

Χρειάζεται 1-2 ημέρες για να εκδοθεί

Η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) χρειάζεται συνήθως μία ή δύο ημέρες για την έκδοση πιστοποιητικού OV. Μπορεί να εκδοθεί & σε μία μέρα, εάν ο αιτών βιάζεται και ζητήσει την ταχεία έκδοση του.

Μέτριο επίπεδο εμπιστοσύνης

Τα πιστοποιητικά OV SSL δημιουργούν ένα μέτριο επίπεδο εμπιστοσύνης στους χρήστες του.

Κόστος

Τα πιστοποιητικά OV είναι πιο ακριβά από τα πιστοποιητικά DV.

Έλεγχος νομιμότητας

Εκτός από την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) που επαληθεύουν την ιδιοκτησία του domain, διεξάγεται αυστηρή έρευνα σχετικά με τη νομιμότητα μιας εταιρείας.

Εμφάνιση του ονόματος οργανισμού

Για να αποδείξει ότι ένας ιστότοπος ότι χρησιμοποιεί πιστοποιητικά EV SSL, θα εμφανιστεί στην μπάρα διευθύνσεων το όνομα της εταιρίας & το λουκέτο μέσα σε ένα πράσινο πλαίσιο.

Χρειάζεται 7-8 ημέρες για να εκδοθεί

Η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) χρειάζεται συνήθως 7-8 ημέρες για την έκδοση πιστοποιητικού ΕV.

Μέγιστο επίπεδο εμπιστοσύνης

Το επίπεδο εμπιστοσύνης στα πιστοποιητικά EV είναι υψηλότερο λόγω της εντατικής διαδικασίας επαλήθευσης.

Κόστος

Τα πιστοποιητικά EV είναι γενικά πιο ακριβά από τα πιστοποιητικά DV και OV.

Γιατί χρειάζεστε το SSL;

Το SSL είναι η ραχοκοκαλιά του ασφαλούς διαδικτύου μας και προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες σας καθώς ταξιδεύουν στο internet. Το SSL είναι απαραίτητο για την προστασία του ιστότοπού σας, ακόμη και αν δεν χειρίζεται ευαίσθητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες. Παρέχει ιδιωτικό απόρρητο, κρίσιμη ασφάλεια και ακεραιότητα δεδομένων τόσο για τους ιστότοπους όσο και για τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σας.

DecryptIconBase[1]

Ασφαλή σύνδεση

Ακόμα κι αν δεν έχετε eshop, η πιστοποίηση SSL είναι απαραίτητη. Εάν οι πελάτες σας δεν μπορούν να σας εμπιστεύονται, δεν θα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ούτε θα αγοράζουν από εσάς. Ένας από τους παράγοντες που μπορούν να βελτιώσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας είναι να δείξετε στους πελάτες σας ότι ενδιαφέρεστε για την ασφάλειά τους και το πιστοποιητικό SSL είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε. Μόλις το εγκαταστήσετε, οι πελάτες σας θα σας δουν ως επαγγελματική οντότητα και θα δημιουργήσετε καλύτερη φήμη στον ψηφιακό κόσμο.

Q-A-and-Basics-of-Search-Engine-Optimization-for-Business[1]

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής περιήγηση για τους χρήστες, η Google θα βελτιώσει την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης για τους ιστότοπους με πιστοποιητικό SSL. Το HTTPS θα χρησιμοποιηθεί ως παράμετρος κατάταξης SEO. Ως αποτέλεσμα, συνιστάται να εγκαταστήσετε αμέσως την πιστοποίηση SSL για τον ιστότοπό σας, εάν το SEO αποτελεί σημαντικό θέμα για εσάς.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ SSL

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Ποιά είναι τα μειονεκτήματα του SSL;

  Το κόστος είναι ένα προφανές μειονέκτημα. Οι πάροχοι SSL πρέπει να δημιουργήσουν μια αξιόπιστη υποδομή και να επικυρώσουν την ταυτότητά σας, και για αυτό υπάρχει το ανάλογο κόστος. Η απόδοση είναι ένα άλλο μειονέκτημα για το SSL. Επειδή οι πληροφορίες που στέλνετε πρέπει να κρυπτογραφηθούν από το διακομιστή, χρειάζονται περισσότερους πόρους διακομιστή από ό, τι εάν οι πληροφορίες δεν ήταν κρυπτογραφημένες. Η διαφορά απόδοσης είναι αισθητή μόνο σε ιστότοπους με πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών και μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με αυξημένους πόρους σε τέτοιες περιπτώσεις.

  Συνολικά, τα μειονεκτήματα της χρήσης SSL είναι λίγα και τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε σωστά το SSL σε όλους τους ιστότοπους. Η σωστή χρήση των πιστοποιητικών SSL θα βοηθήσει στην προστασία των πελατών σας, θα σας βοηθήσει να προστατέψετε και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και να πουλήσετε περισσότερα.

 • Τι σημαίνει DV SSL Certificate;

  Το πιστοποιητικό επικύρωσης DOMAIN – Domain Validation (DV) προσφέρει χαμηλό επίπεδο κρυπτογράφησης που εμφανίζεται ως πράσινο λουκέτο δίπλα στη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων. Αυτή είναι η ταχύτερη επικύρωση που μπορείτε να λάβετε και θα χρειαστείτε μόνο λίγα έγγραφα εταιρείας για να υποβάλετε αίτηση.

  Αυτή η επαλήθευση πραγματοποιείται όταν προσθέτετε ένα DNS στην Certification Authority (CA). Για αυτό το πιστοποιητικό, η CA θα ελέγξει το δικαίωμα του αιτούντος να κατέχει το domain που υποβάλλεται. (Σημείωση: Τα DV δεν προστατεύουν subdomains (πχ blog.το_ονομα_χώρου.gr) παρά  μόνο το domain το_ονομα_χώρου.gr).

  Σε αντίθεση με το EV SSL, η CA δεν θα ελέγχει δεδομένα ταυτότητας, επομένως δεν θα γνωρίζετε ποιος λαμβάνει τις κρυπτογραφημένες πληροφορίες σας. Αλλά αν είστε μέλος μιας επιχείρησης που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά SSL υψηλότερου επιπέδου, ένα DV SSL Certificate μπορεί να σας καλύψει ικανοποιητικά.