ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Φωτογράφιση χώρου & προιόντων, αεροφωτογράφιση & αεροβιντεοσκόπιση, επεξεργασία εικόνας, εταιρικά βίντεο κ.α

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Με την κατάλληλη φωτογράφιση & βιντεοσκόπηση του χώρου σας & των προϊόντων σας, δίνουμε επαγγελματική εικόνα στην επιχείρηση σας & υψηλή αισθητική στο site σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΧΩΡΟΥ

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση της επιχείρησής σας & την σωστή παρουσίασή της έτσι ώστε να δώσουμε υπεραξία στο site σας. Επιπρόσθετα, γίνεται επεξεργασία φωτογραφιών, χρωματική διόρθωση και προσαρμογή της ανάλυσης για WEB. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει και με drone.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η προβολή των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα απαιτεί επαγγελματική φωτογράφιση και αντίστοιχη επεξεργασία. Η φωτογράφηση μπορεί να ολοκληρωθεί στο Studio, π.χ. μπουκάλια κρασιών.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Αεροφωτογράφιση εγκαταστάσων εταιρειών, ιδιωτικού στόλου εταιρειών, εταιρικών meeting & εταιρικών events, εκθέσεων κ.α

REAL ESTATE - ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Υπηρείες για μεσίτες, εργολάβους, πολιτικούς μηχανικούς καθώς και για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που θέλουν να προβάλουν το ακίνητό τους στο Airbnb, Booking.com κλπ.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Με εναέριες λήψεις αξιοθέατων που βρίσκονται κοντά στην επιχείρησή σας (πχ ξενοδοχείο, εστιατόριο, τουριστικό ακίνητο)  μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στο site σας & συνεπώς στον χώρο σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε την αεροφωτογράφιση καλοκαιρινών & χειμερινών προορισμών, αρχαιολογικών χώρων (με άδεια), ορεινών & παραθαλάσσιων τοπίων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ ΜΕ DRONE
ΑΕΡΟΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ

Αναλαμβάνουμε την αεροφωτογράφιση & αεροβιντεοσκόπιση καθώς & την επεξεργασία των φωτογραφιών και του βίντεο

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
LIGHTS, CAMERA….PHOTOSHOP

Εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρίας μας αναλαμβάνουν επεξεργασίας εικόνας όπως αποκατάσταση, ρετουσάρισμα, δημιουργία εικόνων ή σύνθεση εικόνων κ.α.

ΓΙΑΤΙ PHOTOSHOP;

Καμία φωτογράφιση δεν είναι τέλεια. Μερικά πράγματα πρέπει να προστεθούν ή κάποια πρέπει να αφαιρεθούν. Και δεν μιλάμε μόνο για αντικείμενα αλλά & για φωτισμό, χρώματα κ.α. Με το Photoshop μπορούμε να κάνουμε αυτές τις απαραίτητες επεμβάσεις.

TEASER VIDEO

Τα βίντεο μικρού μήκους είναι ιδανικά για διαφημίσεις στο YOUTUBE (μέχρι 30 δευτερόλεπτα) ή για προβολή τους στο site σας ή site τρίτων.

ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Τα video μεγάλου μήκους είναι ιδανικά για προβολή στο κανάλι σας στο YOUTUBE, στο site σας ή σε site τρίτων. Αυτά μπορούν να περιγράφουν με λεπτομέρεια ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας ή την εταιρία σας τους χώρους της & το εξειδικευμένο προσωπικό της.

VIDEO EDITING

Επαγγελματικό μοντάζ, υποτιτλισμός και Post production σε AVID, ADOBE PREMIER & ADOBE AFTER EFFECTS για τελικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIDEO
ΕΤΑΙΡΙΚΑ VIDEO

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία video με επαγγελματικές κάμερες και με drone.
Τα βίντεο μπορούν να περιγράφουν με λεπτομέρεια ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας ή την εταιρία σας τους χώρους της & το εξειδικευμένο προσωπικό της.