SITE ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Δώστε στο τουριστικό σας ακίνητο μια μοναδική & εξατομικευμένη παρουσίαση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

.::: Responsive Design | Χάρτης Google | Μακέτες υψηλής αισθητικής | Φόρμα κράτησης | Φωτογραφικό Album | SEO | Δημιουργία περιεχόμενου  :::.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Σχεδίαση υψηλής αισθητικής

Σχεδίαση τελευταίας γενιάς κάνει το site σας ευανάγνωστο, φιλικό προς τον επισκέπτη, γρήγορο στην φόρτωση.

Περιγραφή ακινήτου

Συμπεριλαμβάνετε μια ενότητα με την ολοκληρωμένη περιγραφή του ακινήτου καθώς και τους λόγους που κάποιος πρέπει να σας προτιμήσει.

Περιγραφή παροχών

Σε ξεχωριστό σημείο και με καλαίσθητα εικονίδια εμφανίζονται οι παρόχες του ακινήτου όπως: Κλιματισμός, WiFi, ιδιωτικό parking κ.α

Φόρμα κράτησης

Ο υποψήφιος ενοικιαστής μπορεί να συμπληρώσει μια φόρμα κράτησης εισάγοντας ημ/νια άφιξης & αναχώρησης, ονοματεπώνυμο, email, τηλ.επικοινωνίας & αριθμός ατόμων.

Αξιοθέατα

Στην ενότητα παρουσιάζονται παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και άλλοι κοντινοί προορισμοί.

Responsive Design

Το site θα συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά στον σταθερό υπολογιστή από ότι στο κινητό σας ή tablet έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης του site σας.

Φωτογραφικό album

Απεριόριστες φωτογραφίες του καταλύματος με δυνατότητα μεγέθυνσης. Και μην ξεχνάτε να μας ζητήσετε να αναλάβουμε την φωτογράφιση.

Εντυπωσιακό Slide Show

Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται μερικές εναλλασσόμενες φωτογραφίες του ακινήτου με λεζάντα που καλύπτουν όλη την οθόνη.

Χάρτης GOOGLE

Η θέση του τουριστικού σας ακίνητου εμφανίζετε σε διαδραστικό χάρτη (Google Maps), έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα να σας βρει & να σας επισκεφτεί. Συμπληρωματικά μπορούμε να σας καταχωρήσουμε στο Google My Business με μικρό κόστος.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Οι ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και προβολής του τουριστικού σας ακίνητου υπόσχονται εξατομικευμένη & μοναδική παρουσία που δίνει μια υπεραξία στο ακίνητο σας. Ενώ οι ανταγωνιστές σας παρουσιάζουν το ακίνητο τους σε μια θάλλασα ακινήτων εσείς διαφοροποιήστε από αυτούς προσφέροντας μια καλύτερη παρουσίαση στους υποψήφιους ενοικιαστές. Συμπληρωματικά εφόσον οι πελάτες σας κάνουν κράτηση από το site μπορείτε να τους προσφέρετε καλύτερες τιμές γιατί δεν έχετε την παρακράτηση μιας booking engine.

Πακέτα ανάπτυξης περιεχόμενου
Πακέτα φωτογράφισης & βιντεοσκόπησης

Γιατί χρειάζομαι site για το τουριστικό μου κατάλυμα;

Σε μια εποχή όπου ο ανταγωνισμός στα τουριστικά ακίνητα είναι μεγάλος οι πλατφόρμες κράτησης τύπου AirBNB τον κάνουν δυσκολότερο. Οι υποψήφιοι ενοικιαστές έχουν την δυνατότητα να δουν και να συγκρίνουν πολλά ακίνητα μέσα σε λίγα λεπτα.Ένα μοναδικό site για το ακίνητο σας μπορεί να το αναδείξει και να κάνει την διαφορά.

 • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

  Παρουσιάζοντας το ακίνητο σας σε μια από τις γνωστές πλατφόρμες κράτησης χάνετε η φινέτσα και οι ιδιαιτερότητες που έχει το ακίνητό σας αφού όλα τα ακίνητα σε αυτές τις πλατφόρμες έχουν όμοιο τρόπο παρουσίασης. Με ένα site για το τουριστικό σας ακίνητο δίνετε στον υποψήφιο ενοικιαστή την δυνατότητα να καταλάβει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει το ακίνητο σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό & αν αυτά τον ικανοποιούν να το προτιμήσει

 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  Οι υποψήφιοι ενοικιαστές προτιμούν να έλθουν σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας και να διαπραγματευτούν την τιμή καθώς γνωρίζουν οτι εφόσον δεν χρησιμοποιήσουν sites όπως το BOOKING.COM  θα είστε σε θέση να του ενοικιάσετε το ακίνητο σε καλύτερη τιμή. Όπως γνωρίζετε αυτά τα site χρεώνουν έως και 20% προμήθεια επί της κράτησης.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

με εμάς είστε σίγουροι ότι το project σας θα υλοποιηθεί στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα.

Όλα τα Projects υλοποιούνται με την χρήση λογισμικού PROJECT MANAGEMENT. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βλέπετε σε ποιό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες που γίνονται στο site σας, τα dead lines του κάθε task και να κάνετε παρεμβάσεις όπου αυτές χρειάζονται.

domai.png31111[1]

Κατοχύρωση διαδικτυακού ονόματος

Ενεργοποίηση πακέτου φιλοξενίας διαδικτυακού τόπου

Ενεργοποίηση σελίδας υπό-κατασκευής

Εγκατάσταση του wordpress & μακέτας

Δημιουργία των ενοτήτων που χρειάζεστε.

Προσθήκη περιεχόμενου (κείμενο & εικόνες)

Ενεργοποίηση του διαδικτυακού τόπου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Τι είναι το WordPress;

  Το WordPress είναι μια δωρεάν πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων ανοιχτού κώδικα. Σε πιο τεχνικό επίπεδο, το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) γραμμένο σε PHP που χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων MySQL. Το WordPress είναι ο ευκολότερος και πιο ισχυρός δημιουργός ιστολογίων και ιστοτόπων που υπάρχει σήμερα.

 • Τι είναι η μακέτα (template);

  Η δυνατότητα αναζήτησης είναι το κλειδί για την υψηλή κατάταξη στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Οι ιστότοποι WordPress τείνουν να κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα για τις λέξεις-κλειδιά τους, κυρίως επειδή ενημερώνονται συνεχώς και επειδή το WordPress περιλαμβάνει μια ποικιλία εργαλείων και προσθηκών για τη βελτιστοποίηση περιεχομένου για SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης).