ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ EMAIL

Επαγγελματικά email χωρίς Viruses & Spam

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

.::: Προστασία από τους Ιούς | Μηδενικό SPAM | Προστασία από το Phishing | Περισσότερος χώρος για κάθε mailbox | Αύξηση αξιοπιστίας της εταιρίας :::.

 • 1 30GB
 • 5 30GB
 • 10 30GB
 • 20 30GB
 • Pro Mail 1 1
 • Pro Mail 5 2
 • Pro Mail 10 3
 • Pro Mail 20 4
Pro Mail 1 Configuration
Λογαριασμοί email:
1
Μέγεθος mailbox:
30GB
Spam Experts:
Antivirus:
50 τον μήνα
Λογαριασμοί email:
5
Μέγεθος κάθε mailbox:
30GB
Spam Experts:
Antivirus:
250 τον μήνα
Λογαριασμοί email:
10
Μέγεθος κάθε mailbox:
30GB
Spam Experts:
Antivirus:
500 τον μήνα
Λογαριασμοί email:
20
Μέγεθος κάθε mailbox:
30GB
Spam Experts:
Antivirus:
1000 τον μήνα

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΑΙΛ ΣΑΣ

Η ομαλή λειτουργία  της ηλεκτρονική σας αλληλογραφίας μιας επιχείρησης αποτελεί έναν από τα σημαντικότερα παράγοντες για την λειτουργία της.

Ένα email με την επωνυμιά της εταιρίας σας (info@ονομαεταιρίας.gr) κατοχυρώνει την αξιοπιστιά της εταιρίας προς τον πελάτη σε σχέση με ένα δωρεάν email από ένα πάροχο όπως η Yahoo ή η Google.

Συμπληρωματικά, όπως αναφέρουμε παρακάτω, ένα εταιρικό email έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα απλό δωρεάν email που ανά πάσα στιγμή μπορείτε να κλειδωθείτε απ’εξω.

Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι ο πάροχος που σας προσφέρει την υπηρεσία του επαγγελματικού email είναι γνώστης & φροντίζει πάντα για την ομαλή & αξιόπιστη λειτουργία του. Είναι πολύ εύκολο το email σας να μαρκαριστεί σας SPAM & να μπείτε σε blacklist με αποτέλεσμα τα email σας να μην φθάνουν ποτέ στους πελάτες σας.

Στην WebOrder φροντίζουμε τα email σας έτσι ώστε:

 • να φθάνουν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο στον φάκελο εισερχομένων των πελατών σας & όχι στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
 • να μην μπείτε ποτέ σε blacklist.
 • να μην έχει ιούς η εισερχόμενη & εξερχόμενη αλληλογραφία σας.
 • να μην λαμβάνετε phishing emails.
 • να μην λαμβάνετε spam.
 • να έχετε πλήρη επίγνωση για το πως δουλεύουν τα email σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ EMAIL ΣΑΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ

Μεταφέρουμε τα email σας από άλλο πάροχο στους mail server μας με μηδενικό downtime & ρυθμίζουμε τα email στις συσκευές σας με λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης.

ΑΠΟΡΙΕΣ ; ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210 300 67 00

Webmail

με το Webmail έχετε πρόσβαση στα email σας από οποιοδήποτε browser.

Χώρος για κάθε mailbox

σας παρέχουμε με υπεραρκετό χώρο για κάθε mailbox, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στα email σας όπου και αν βρίσκεστε.

Προστασία από viruses

η προστασία των εισερχόμενων & εξερχόμενων email γίνετε σε πραγματικό χρόνο & τα email με κοκόβουλες επισυνάψεις μπαίνουν αυτόματα σε καραντίνα.

Προστασία από το Phishing

δίνουμε τέλος σε emails από hackers που προσπαθούν να παραπλανήσουν εσάς ή τους εργαζόμενους σας να επισκεφθείτε κακόβουλα sites.

Υποστήριξη SSL/TLS

με το SSL/TLS προτόκολο ασφαλείας τα εισερχόμενα & εξερχόμενα email από & προς τον διακομηστή μας είναι κρυπτογραφημένα.

Οδηγίες σε βίντεο

σας στέλνουμε οδηγίες σε βίντεο για το πως μπορείτε να χρησιμοποίησετε τα εργαλεία που σας παρέχουμε (webmail, spamfilter κ.α) & οδηγίες για το πως μπορείτε να ρυθμίσετε τις συσκευές έτσι ώστε να λάβουν & να στείλουν email.

IMAP/POP3 υποστήριξη

δυνατότητα να κρατάτε όλα τα email σας στον server μας & να τα συγχρονίζετε με όλες τις συσκευές σας ή να τα κατεβάζετε στον υπολογιστή σας.

Καθημερινό backup

παρόλο που έχετε αντίγραφο των email σας στις συσκευές σας σαν συμπληρωματικό μέτρο προστασίας κάνουμε καθημερινό backup των mailboxes σας.

Προστασία από το SPAM

δίνουμε τέλος στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία που πιθανόν σας ταλαιπωρεί καθημερινά.

Προστασία από το blacklisting

φροντίζουμε το email σας να έχει καλό sender score έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα email που στέλνετε θα φθάσουν στον φάκελο με τα είσερχόμενα του πελάτη σας & όχι στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Ρύθμιση λογαριασμών

ρυθμίζουμε τους λογαριασμούς email σε όλες τις συσκευές σας κινητές & σταθερές χρησιμοποιόντας λογισμικό απομακρυσμένης βοήθειας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Στην WebOrder φροντίζουμε τα email σας να φθάνουν στον φάκελο εισερχομένων των πελατών σας & όχι στην φάκελο ανεπυθύμητης αλληλογραφίας.

Το sender score είναι σημαντικό για εμάς γιατί έτσι διασφαλήζουμε ότι δεν θα μπείτε σε κάποιο blacklist όπου τα email σας θα μπλοκάρονται από άλλες εταιρίες και κυρίως το δίκτυο της Microsoft που περιλαμβάνει το Outlook, Live Mail, Hotmail κ.α

Συμπληρωματικά σας παρέχουμε με antivirus που σκανάρει σε πραγματικό χρόνο τα εισερχόμενα & εξερχόμενα email, spamfilter για μην εκνευρίζεστε από τα ενοχλητικά ανεπιθύμητα διαφημιστικά emails κ.α.

Γιατί χρειάζεστε Επαγγελματικό email;

Οι πελάτες σας σήμερα βομβαρδίζονται με email και γίνονται επιλεκτικοί σε αυτά που ανοίγουν. Γι’αυτό είναι ζωτικής σημασίας να βεβαιωθείτε ότι τα email σας θα φθάσουν στον φάκελο εισερχόμενα του πελάτη σας και όχι στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Έχοντας αυτό κατά νου, σας εξηγούμε τους λόγους που πρέπει να έχετε επαγγελματικό email χρησιμοποιόντας πραγματικό domain (yourname@yourbusiness.com) ως επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου & όχι παρόχους που προσφέρουν δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως όνομαεταιρίας@yahoo.gr

 • Η ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.

  Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα brand για την επιχείρησή σας, οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι μια από τις πιο κοινές μορφές επικοινωνίας με τους πιθανούς πελάτες σας. Μια επαγγελματική διεύθυνση email δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης, ειδικά αν προέρχεται από έναν αξιόπιστο ιστότοπο. Αυτό θα ενισχύσει τις δυνατότητες της εταιρείας σας να προσελκύσει νέους πελάτες. Άλλη εντύπωση κάνει λοιπόν ένα email με το όνομα της εταιρία σας πχ sales@mybusinessname.gr & άλλο ένα από έναν δωρεάν πάροχο πχ sales.businessname@gmail.com

 • BRANDING.

  Επειδή είστε μέρος ενός οργανισμού, έχετε το όνομά του όπου κι αν βρίσκεστε – ακόμα και στον εικονική πραγματικότητα. Ένα επώνυμο email δεν διαφέρει από το στόμα σε στόμα μάρκετινγκ. Όταν μιλάτε με ένα πελάτη δεν έχει διαφορά αν μιλάτε απευθείας ή μέσω email. Εάν αυτό συμβαίνει συχνά και δεν έχετε τη δική σας διεύθυνση, τότε δεν θα θυμούνται εύκολα την επωνυμία της εταιρίας σας.

 • ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ SPAM.

  Οι διευθύνσεις email είναι ο πρωταρχικός στόχος των spammers και των ιών κακόβουλου λογισμικού. Η κατοχή του δικού σας τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κάνει επιρρεπή σε αυτόν τον τύπο ιών που θέτει σε κίνδυνο τις σημαντικές πληροφορίες σας στο διαδίκτυο. Έτσι διασφαλίζετε ότι τα email σας δεν θα καταλήξουν στον φάκελο spam του πελάτη σας ή το χειρότερο – στον κάδο απορριμμάτων.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας. Σας προστατεύει εάν ο πάροχός σας των email σας αποφασίσει να σας κλείσει χωρίς ειδοποίηση ή εάν οι hackers καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα σας.

  Στην WebOrder φροντίζουμε να κρατάμε συχνά αντίγραφα ασφαλείας αλλά δίνουμε και σε εσάς πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου έτσι ώστε να κρατάτε αντίγραφα όποια στιγμή το επιθυμείτε.

 • ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

  Η εμπιστοσύνη των δεδομένων σας στο διαδίκτυο έχει τις συνέπειές της, αυτό οφείλεται στους επικείμενους κινδύνους ιών που κατασκοπεύουν και παραβιάζουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

  Στην WebOrder όλα τα email, εισερχόμενα & εξερχόμενα, ελέγχονται για κακόβουλο λογισμικό ή κακόβουλοι σύνδεσμοι με σκοπό το phishing. Αυτός ο έλεγχος γίνετε σε πραγματικό χρόνο.

 • ΕΥΚΑΜΨΙΑ.

  Μπορείτε να δημιουργήσετε συγκεκριμένες διευθύνσεις email που διοχετεύουν email σε άτομα σε διάφορα τμήματα της επιχείρησής σας (π.χ. admin @ ή info @). Αυτό θα ενισχύσει τις δυνατότητές σας να απαντήσετε γρήγορα σε ερωτήσεις. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί η συνέχεια της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν κάποιος φύγει ή κάνει διακοπές καθώς το ψευδώνυμο μπορεί εύκολα να αλλάξει σε νέο άτομο και ο πελάτης δεν χρειάζεται ποτέ να ξέρει !!

 • ΕΛΕΓΧΟΣ

  Έχοντας τη δική σας προσαρμοσμένη διεύθυνση email της επιχείρησης, μπορείτε να ελέγχετε και να οργανώνετε το σύστημά σας. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε διευθύνσεις email για νέους υπαλλήλους στην εταιρεία σας και να σας προσφέρει την ευκολία παρακολούθησης των ανενεργών.

 • ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ.

  Είναι κοινό για τις μεγάλες επιχειρήσεις να το κάνουν αυτό, ώστε οι δυνητικοί πελάτες να μπορούν να εγείρουν ανησυχίες απευθείας στο υπεύθυνο άτομο ή τμήμα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμετο πρόβλημα της προώθησης μηνυμάτων συχνά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Τι είναι το IMAP email & πως λειτουργεί;

  Το IMAP σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο email σας όπου κι αν βρίσκεστε, από οποιαδήποτε συσκευή. Όταν διαβάζετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το IMAP, δεν το κατεβάζετε ούτε το αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας. Αντ ‘αυτού, το διαβάζετε από την υπηρεσία email. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ελέγξετε το email σας από διαφορετικές συσκευές, οπουδήποτε στον κόσμο: το τηλέφωνό σας, έναν υπολογιστή, έναν υπολογιστή φίλου.

  Το IMAP κατεβάζει ένα μήνυμα μόνο όταν κάνετε κλικ σε αυτό και τα συνημμένα αρχεία δεν λαμβάνονται αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε τα μηνύματά σας πολύ πιο γρήγορα από το POP.

 • Τι είναι το POP email & πως λειτουργεί;

  Το POP λειτουργεί επικοινωνώντας με την υπηρεσία email σας και κατεβάζοντας όλα τα νέα σας μηνύματα από αυτήν. Μόλις ληφθούν στον υπολογιστή ή το Mac σας, διαγράφονται από την υπηρεσία email. Αυτό σημαίνει ότι μετά τη λήψη του μηνύματος, είναι προσβάσιμο μόνο με τον ίδιο υπολογιστή. Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας από διαφορετική συσκευή, τα μηνύματα που έχουν ληφθεί προηγουμένως δεν θα είναι διαθέσιμα σε εσάς.

  Τα απεσταλμένα μηνύματα αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή ή το Mac σας, όχι στον διακομιστή email.