Google Display Network (διαφημίσεις προβολής)
ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ SITES ΤΡΙΤΩΝ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

.::: Δίκαιη χρέωση | Υψηλή απόδοση | Μέγιστη προβολή | Ανταπόδοση χρημάτων | Παρακολούθηση απόδοσης διαφήμισης σε πραγματικό χρόνο :::.

Στραφείτε δυναμικά στο κοινό που σας ενδιαφέρει και αυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας με απόλυτα στοχευμένο τρόπο. Η WebOrder σας προτείνει την προβολή στα δύο σημαντικότερα «κανάλια» προώθησης στο Διαδίκτυο – το Google, το Facebook.

Και για σας που επιθυμείτε μία συνολική πρόταση διαχείρισης και προώθησης της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, η WebOrder αναλαμβάνει την ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής για το διαδίκτυο που περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – έρευνα και ανάλυση της αγοράς και των στόχων σας καθώς και ολοκληρωμένο πλάνο ηλεκτρονικού μάρκετινγκ με στοχευμένες ενέργειες για την αύξηση της επισκεψιμότητας, την προσέλκυση νέων πελατών, κτλ.

 • €7/μέρα €50 εφάπαξ 2 1 μήνας
 • €10/μέρα €50 εφάπαξ 2 1 μήνας
 • €15/μέρα €75 εφάπαξ 3 1 μήνας
 • €25/μέρα €140 εφάπαξ 4 1 μήνας
 • €50/μέρα €250 εφάπαξ 4 1 μήνας
 • €100/μέρα €300 εφάπαξ 4 1 μήνας
 • SN Budget 7 1
 • SN Budget 10 2
 • SN Budget 15 3
 • SN Budget 25 4
 • SN Budget 50 5
 • SN Budget 100 6
SN Budget 7 Configuration
Budget AdWords:
€7/μέρα
Διαχειριστικό κόστος:
€50 εφάπαξ
AdGroups:
2
Διάρκεια:
1 μήνας
213 OneTime
Budget AdWords:
€10/μέρα
Διαχειριστικό κόστος:
€50 εφάπαξ
AdGroups:
2
Διάρκεια:
1 μήνας
300 OneTime
Budget AdWords:
€15/μέρα
Διαχειριστικό κόστος:
€75 εφάπαξ
AdGroups:
3
Διάρκεια:
1 μήνας
456 OneTime
Budget AdWords:
€25/μέρα
Διαχειριστικό κόστος:
€140 εφάπαξ
AdGroups:
4
Διάρκεια:
1 μήνας
760 OneTime
Budget AdWords:
€50/μέρα
Διαχειριστικό κόστος:
€250 εφάπαξ
AdGroups:
4
Διάρκεια:
1 μήνας
1520 OneTime
Budget AdWords:
€100/μέρα
Διαχειριστικό κόστος:
€300 εφάπαξ
AdGroups:
4
Διάρκεια:
1 μήνας
3040 OneTime

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΟ ADWORD ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το Google Display Network είναι το # 1 παγκόσμιο δίκτυο διαφημίσεων προβολής, προσεγγίζοντας πάνω από το 90% των χρηστών του διαδικτύου παγκοσμίως, με περισσότερες από ένα τρισεκατομμύρια εμφανίσεις να εξυπηρετούνται σε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες κάθε μήνα. Είναι μια σειρά από ευέλικτες μορφές διαφημίσεων σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με πιθανούς πελάτες όπου κι αν βρίσκονται.

Επεκτείνετε εύκολα τις καμπάνιες σας σε όλες τις συσκευές, προσεγγίζοντας συγκεκριμένα είδη κοινού σε όλο το διαδίκτυο. Όποιος και να είναι ο στόχος μια διαφημιστικής καμπάνιας, από να προβληθείτε τοπικά, περιφεριακά, παγκοσμίος το Google Display Network προσφέρει την κλίμακα και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματα σας.

Γιατί με το Google Display Network μπορείτε να:

 • Προσεγγίστε τους πελάτες σας την κατάλληλη στιγμή σε όλες τις συσκευές – συμπεριλαμβανομένων των κινητών, tablet και επιτραπέζιων υπολογιστών.
 • Προωθήστε την επιχείρηση σας με μια σειρά ελκυστικών μορφών διαφήμισης.

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ / ΔΙΚΑΙΗ ΧΡΕΩΣΗ

Στα παραπάνω πακέτα μπορούμε να αλλάξουμε το ημερήσιο κόστος της διαφήμισης, τα adgroups & πολλά άλλα και να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας.

ΑΠΟΡΙΕΣ ; ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210 300 67 00

Εγκατάσταση Google Analytics

στον διαδικτυακό σας τόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε στατιστικά επισκεψιμότητας ανά πάσα στιγμή.

Μελέτη Καμπάνιας

& παρουσίαση αυτής στον πελάτη.

Παραμετροποίηση AdGroup

ορίζουμε πότε, που & πώς θα προβάλετε η διαφήμιση σε κάθε ad group.

Πρόσβαση στο Google Ad Words

έτσι ώστε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πόσοι είδαν την διαφήμιση (impressions), πόσοι έκαναν click στην διαφήμιση (Click-Through Rate (CTR)), πόσο κόστισε το κάθε click (Cost Per click (CPC)), κ.α.

SEO

Συμβουλευτικές υπηρεσίες βελτιστοποίηση του site σας έτσι ώστε να κρατήσετε τον επισκέπτη στο site μετά από επίσκεψή του.

Δημιουργία Καμπάνιας

στην οποία περιλαμβάνονται οι λέξεις & προτάσεις κλειδία της μελέτης καθώς & άλλες παράμετροι.

Δημιουργία AdGroups

στην καμπάνια έτσι ώστε να εμφανίζονται διαφορετικά μηνύματα ανάλογα με την λέξη κλειδί που βρίσκει κάποιος την διαφήμιση σας.

Οδηγίες σε βίντεο

για το πως μπορείτε να καταλάβετε & να “μεταφράσετε” τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας που κάναμε για εσάς.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Στην WebOrder φροντίζουμε οι διαφημιστικές σας καμπάνιες στο Google Ads να αποδόσουν στο μέγιστο έτσι ώστε η αναλογία κόστους/επισκεψιμότητας στο site σας να είναι ανταποδοτική & κερδοφόρα.

Κατανοούμε τις αναγκές της επιχείρηση σας και μελετούμε μαζί σας την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Παράλληλα σας δίνουμε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου της Google & σας εξηγούμε (με οδηγίες σε video) πως μπορείτε να κατανοήσετε τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας που κάναμε για εσάς.

Γιατί χρειάζεστε διαφημιστική καμπάνια στο
Google Display Network;

 • 1. Αυξάνει τους πελάτες σας.

  Το Google Ads είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Εάν οι καμπάνιες σας έχουν ρυθμιστεί σωστά, έχει τη δυνατότητα να στείλει εξαιρετικά στοχευμένους δυνητικούς πελάτες στον ιστότοπό σας, τη φόρμα συμμετοχής ή άλλη διαδικτυακή παρουσία που έχετε στο διαδίκτυο.

  Το Google Ads σας επιτρέπει να εστιάζετε στα άτομα που αναζητούν αυτό που προσφέρει η επιχείρησή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βελτιώνετε συνεχώς την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Ads έτσι ώστε μόνο τα άτομα που θέλουν να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας να βλέπουν τις διαφημίσεις σας και να μέσω αυτών να ανακατευθύνονται στο site σας.

 • 2. Είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα μάρκετινγκ.

  Όποιος χρησιμοποιεί τακτικά το Google Ads θα σας πει ότι είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη πλατφόρμα μάρκετινγκ. Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη και μεγέθη επιχειρήσεων. Μπορείτε κυριολεκτικά να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την διαφημιστική σας καμπάνια ανά πάσα στιγμή. Είναι επίσης συμβατό με ένα ευρύ φάσμα άλλων πλατφορμών μάρκετινγκ και συστημάτων λογισμικού.

  Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις διαφημιστικές καμπάνιες για να εστιάσετε σε συγκεκριμένους τύπους διαδικτυακών χρηστών. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοχεύσετε άτομα ανά τοποθεσία, τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιούν και τον ιστότοπο που ανήκει στην Google στα οποία έχουν πρόσβαση (π.χ. Αναζήτηση Google, Χάρτες Google, YouTube).

  Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον δικό σας προϋπολογισμό για συγκεκριμένους τομείς μιας καμπάνιας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ορίσετε ημερήσιους προϋπολογισμούς και όρια στο ποσό που θέλετε να δαπανήσετε σε κλικ για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

 • 3. Έχετε υψηλή απόδοση επένδυσης.

  Σε αντίθεση με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ, στο Google Ads πληρώνετε μόνο για διαφημίσεις στις οποίες κάνουν κλικ οι χρήστες. Μόλις βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες του Google Ads, μπορείτε να έχετε υψηλή απόδοση επένδυσης, κάτι που ενδέχεται να μην είναι δυνατό με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ.

  Ωστόσο, αυτό απαιτεί χρόνο και πρέπει να μάθετε ποια προσέγγιση ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας. Για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε συνεχώς τις καμπάνιες σας. Το Google Ads είναι ιδανικό για αυτό, επειδή είναι πολύ διαφανές και οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι άμεσα διαθέσιμες.

  Όταν βρείτε τομείς της καμπάνιας σας που προσφέρουν καλή απόδοση επένδυσης, θα πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας και τον προϋπολογισμό σας σε αυτούς τους τομείς. Εάν μια καμπάνια ή τμήματα μιας καμπάνιας σας κοστίζουν χρήματα, απορρίψτε τα. Επενδύστε αυτήν την εξοικονόμηση σε επιτυχημένες καμπάνιες και καμπάνιες που θα δοκιμάσετε στο μέλλον.

 • 4. Βλέπετε άμεσα & διαφανή αποτελέσματα.

  Το Google Ads είναι φημισμένο για την παροχή άμεσων, κατανοητών αποτελεσμάτων και αναφορών των διαφημιστικών σας καμπανιών.

  Είναι εύκολο να αναλύσετε την πρόοδο των καμπανιών σας, επειδή ο πίνακας ελέγχου σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με κάθε καμπάνια, όπως οι διαφημίσεις που έκαναν κλικ, τις λέξεις-κλειδιά που εισήγαγαν οι επισκέπτες του ιστότοπου και το κόστος των κλικ.

  Αυτές οι λειτουργίες καθιστούν το Google Ads ένα εξαιρετικά διαφανές και διαισθητικό σύστημα.

 • 5. Ανοίγει τεράστιες πηγές επισκεψιμότητας υψηλής ποιότητας.

  Λόγω της κυριαρχίας της Google στην αγορά και της τεράστιας πελατειακής βάσης που διαθέτει, μπορεί να στέλνει στις επιχειρήσεις ένα τεράστιο όγκο κίνησης καθημερινά.

  Η Google υπερηφανεύεται για την εμφάνιση σχετικού περιεχομένου και διαφημίσεων και η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνει τους αλγόριθμους μηχανών αναζήτησης για να παράγει τα πιο συναφή αποτελέσματα αναζήτησης και διαφημίσεις. Αυτό έχει θετική επίδραση για τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται μέσω του Google Ads, καθώς αυτές οι διαφημίσεις στέλνουν δυνητικούς πελάτες και επισκέπτες υψηλής ποιότητας στον ιστότοπο της επιχείρησής σας, στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, στη φόρμα συμμετοχής ή σε άλλη δικτυακή παρουσία που έχει η εταιρία σας. Τα άτομα που στέλνει η Google σε εσάς είναι αρκετά πιθανό να γίνουν πελάτες.

 • 6. Μάθετε περισσότερα για την αγορά σας.

  Είναι σημαντικό να μπειτε στο μυαλό των ιδανικών πελατών σας. Η κατανόηση του κοινού σας καθιστά πολύ πιο εύκολη τη διαπραγμάτευση με τους πελάτες και να μάθετε τι θέλουν.

  Ωστόσο, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει. Οι παραδοσιακές μέθοδοι, όπως ερωτηματολόγια και συνεντεύξεις, παράγουν περιορισμένα αποτελέσματα.

  Το Google Ads, από την άλλη πλευρά, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες και τις απαιτήσεις των πελατών που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων των προηγούμενων γενεών μόνο μπορούσαν να ονειρευτούν!!! Μερικά από τα πολύτιμα δεδομένα που το Google Ads σας επιτρέπει να μάθετε για τους πελάτες σας είναι οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν για να βρουν τον ιστότοπό σας, την τοποθεσία τους, τις συσκευές που χρησιμοποιούν και τις ώρες και τις ημέρες που αναζητούν.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς και για να βελτιώσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ, ώστε να μην σπαταλάτε χρήματα για διαφήμιση σε άτομα που δεν ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

  Το Google Ads είναι ένα από τα πιο ισχυρά διαφημιστικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν ποτέ. Ασχολείται με εκατομμύρια αναζητήσεις από χρήστες του διαδικτύου καθημερινά και έπειτα δίνει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μια μοναδική ευκαιρία να μετατρέψουν πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους σε πελάτες τους.

  Πολλές επιχειρήσεις δεν είναι εξοικειωμένες με αυτον τρόπο διαφήμισεις και το αποφεύγουν χάνουν πολλά, γιατί η ανταπόδοση που δίνει το Google Ads είναι η καλυτερη σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

με εμάς είστε σίγουροι ότι το project σας θα υλοποιηθεί στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα.

Όλα τα Projects υλοποιούνται με την χρήση λογισμικού PROJECT MANAGEMENT. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βλέπετε σε ποιό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες που γίνονται στο site σας, τα dead lines του κάθε task και να κάνετε παρεμβάσεις όπου αυτές χρειάζονται.

a4ia-MPO_400x4001[1]

Εγκατάσταση Google Analytics

Συμβουλεύουμε τον πελάτη για την βελτιστοποίηση του site του στις μηχανές αναζήτησης

Μελέτη της καμπάνιας

Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας

Δημιουργία των σχετικών AdGroups

Παραμετροποίηση του κάθε AdGroup

Ορισμός Budget για κάθε AdGroup

Σας δίνουμε πρόσβαση στο Google Dashboard για να βλέπετε την απόδοση της διαφήμισης σε πραγματικό χρόνο

Αποστολή οδηγιών σε μορφή βίντεο σε σας σχετικά με το πως μπορείτε να κατανοήσετε τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας

Ενεργοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας

Επίβλεψη & βελτιστοποίηση της καμπάνιας σε τακτά χρονικά διαστήματα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Google Ads και του Google AdSense;

  Το Google Ads επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαφημίζονται εύκολα στην Google. Αντίθετα, το Google AdSense επιτρέπει σε άτομα που διαθέτουν πλατφόρμες – όπως ιστολόγια, ιστότοπους και φόρουμ – να δημιουργούν έσοδα από αυτά μέσω διαφημίσεων από άλλες επιχειρήσεις. Η Google χρησιμοποιεί τη λειτουργία δημοπρασίας του Google Ads για να προσδιορίσει ποιες διαφημίσεις εμφανίζονται μέσω του AdSense και οι χρήστες του Google Ads ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις τους για καλύτερη πορεία στη δημοπρασία Google Ads.

 • Τι είναι τα Ad Groups;

  Ένα Ad Group περιέχει μία ή περισσότερες διαφημίσεις που μοιράζονται παρόμοιους στόχους. Κάθε καμπάνια σας αποτελείται από μία ή περισσότερες ομάδες διαφημίσεων. Χρησιμοποιούμε τα Ad Groups για να οργανώσουμε τις διαφημίσεις σας με ένα κοινό θέμα.

 • Πόσο κοστίζει το Google Ads;

  Ένας σημαντικός λόγος για τη χρήση του Google Ads είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο του κόστους. Εάν ορίσετε έναν προϋπολογισμό, το Google Ads δεν θα το υπερβεί ποτέ και το πρόγραμμα θα προβλέψει τα αποτελέσματά σας με βάση τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει.