ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ WEBORDER

Σας παρέχουμε με επαγγελματικές υπηρεσίες διαδικτύου από το 1996!

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Προφίλ

E

ίμαστε μια μικρή, ευέλικτη και δημιουργική ομάδα έμπειρων επαγγελματιών των νέων τεχνολογιών με εξειδίκευση στο διαδίκτυο. Πιστεύουμε στη δύναμη του διαδικτύου και τον τεράστιο κόσμο ευκαιριών που αυτό προσφέρει.

Πάθος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πλέον σύγχρονες, ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την ανάδειξη της ηλεκτρονικής τους παρουσίας, με τρόπο προσιτό, ευέλικτο, και απόλυτα προσηλωμένο στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που μπορείτε να έχετε σε θέματα φιλοξενίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops).

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Έρευνα και ανάλυση της αγοράς, ολοκληρωμένη στρατηγική και πλάνο ηλεκτρονικού marketing. Προτεινόμενες ενέργειες για αύξηση της επισκεψιμότητας και προσέλκυση νέων πελατών.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Σχεδιασμό μοναδικών και λειτουργικών websites.

WEB MARKETING

Στο Google Adwords, Social Media, Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία λογότυπου, φωτογράφιση, βιντεσκόπηση, σύνταξη κειμένων, εκμάθηση, αναβάθμιση ή ανακατασκευή site, δομημένος προγραμματισμός κ.α.

Οι Υπηρεσίες μας
Στην αιχμή της τεχνολογίας

H WebOrder προσφέρει εξολοκλήρου όλες τις υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τεχνικά θέματα σχετικά με το διαδίκτυο. Με επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες σας παρέχει με δευτερεύουσες υπηρεσίες όπως ανάπτυξη περιεχόμενου, φωτογράφιση, μετάφραση site κ.α

Οι ικανότητες μας

Δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι και πάντα ενημερωνόμαστε για νέες τεχνολογίες που θα βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των site των πελατών μας.

Web Hosting

Web Design

ECommerce

Promotion

Ανάπτυξη Περιεχόμενου

Φωτογράφιση

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Διαθέτουμε μεγάλη και πολύπλευρη εμπειρία σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο και τις εφαρμογές του.

Το ξεκίνημά μας έγινε το 1996, στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών. Τότε, το διαδίκτυο βρίσκενταν στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Ένας μεγάλος αριθμός μικρομεσαίων Αμερικανικών επιχειρήσεων στρέφεται σε αυτό και η WebOrder γίνεται πολύτιμος συνεργάτης τους.

Λίγα χρόνια αργότερα, στο ξεκίνημα της νέας χιλιετηρίδας, το διαδίκτυο γίνεται γνωστό και στην Ελλάδα θέτοντας μία νέα πρόκληση για τη WebOrder. Στόχος μας να αναδείξουμε την αξία και τον ανεξάντλητο κόσμο ευκαιριών που αυτό προσφέρει στους Έλληνες επιχειρηματίες. Πολλοί μας αντιμετωπίζουν αρχικά με επιφυλακτικότητα. Μία εικοσαετία αργότερα, οι ίδιοι πελάτες αλλά και πολλοί περισσότεροι, από κάθε κλάδο, μας ευχαριστούν καθημερινά για την ανάπτυξη των πωλήσεων, την είσοδο σε νέες αγορές και άλλους – χειροπιαστούς – επιχειρηματικούς στόχους που τους βοηθήσαμε να υλοποιήσουν εστιάζοντας στο διαδίκτυο.

Σήμερα η WebOrder υλοποιεί έργα για επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Πώς το κάνουμε
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Κάθε δουλειά αποτελεί για μας μία ξεχωριστή πρόκληση. Αφιερωνόμαστε στο έργο του κάθε πελάτη μας με όλες μας τις δυνάμεις.

Η ποιότητα και όχι η ποσότητα είναι ο βασικός μας στόχος σε ό,τι και αν κάνουμε. Θέλουμε να έχουμε λίγους, επιλεγμένους και ευχαριστημένους πελάτες. Θέλουμε να δημιουργούμε έργα στο διαδίκτυο που διακρίνονται για την ουσία και την αποτελεσματικότητά τους και αποδίδουν, με μετρήσιμο τρόπο, την επένδυση του πελάτη.

Δεν επενδύουμε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες για το αντικείμενό μας. Τα ίδια μας τα έργα και οι μαρτυρίες των ευχαριστημένων πελατών μας αποτελούν για μας την καλύτερη διαφήμιση.

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία του διαδικτύου, ώστε να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν τους πελάτες μας ένα βήμα μπροστά.

Σημεία Διαφοράς
ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία και αισθητική για ξεχωριστά και απόλυτα λειτουργικά websites και e-shops

Η ομάδα μας αποτελείται από πτυχιούχους επαγγελματίες του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών με μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση και την προώθηση της ιστοσελίδας σας

Προσφέρουμε ταχύτητα και ευελιξία στην παράδοση του έργου – ως οι ειδικοί του διαδικτύου, το 99% της εξυπηρέτησης του πελάτη μας διεκπεραιώνεται μέσω web – μηδενίζοντας ουσιαστικά τους χρόνους ανταπόκρισης

Είμαστε εκεί για σας όποτε μας χρειαστείτε. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη –τεχνική και συμβουλευτική – για ό,τι προκύψει, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο!

Η WEBORDER ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Πάνω από
41
950
πελάτες
5
21
servers
765
830
websites
0
5
συνεργαζόμενα datacenters